Opinie klientów Zobacz większe

Tylko online

Opinie klientów

Opinie klientów

W sklepie laroxy szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.

Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!

Więcej szczegółów

Nie ma punktów za ten produkt.


Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Obsługa sklepu nie ingeruje w treści zamieszczonych przez klientów opinii, poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo.

spodnie wrangler opinie, wrangler forum, wrangler jeans opinie, sklep internetowy opinie i komentarze,

Opinie

Oceń 
2016-12-05

Spodnie Wrangler

Doskonaly sklep, niewiarygodnie wrecz mila, sympatyczna i zyczliwa kadra. Az dech zapiera. Wspomne jeszcze - slowna i terminowa.

    Oceń 
    2016-10-18

    Opinia

    Towar zgodny z opisem. Miła obsługa. Szybka dostawa. Polecam

      Oceń 
      2016-10-14

      OK

      Super szybka dostawa, kolejne spodnie i kolejny sukces LAROXY

        Oceń 
        2016-10-14

        Super

        Zakupy w Laxory to przyjemność. Towar wysokiej jakości w pełni spełnia oczekiwania. Niestety firma kurierska GLS, która realizowała dostawę poniżej dna!!!

          Oceń 
          2016-07-06

          Wrangler Colton

          Kolejne Wranglery w Laroxy i kolejna, pełna satysfakcja. Świetna obsługa, mega szybka wysyłka i rozmiar idealny. Dziękuję bardzo.

            Oceń 
            2016-06-28

            spodne

            świetne spodnie, szybka wysyłka, polecam

              Oceń 
              2016-06-18

              Wrangler texas

              To jest to czego oczekiwałem. Polecam!

                Oceń 
                2016-06-17

                Zadwolony

                Solidny, rzetelny sklep,Polecam.

                  Oceń 
                  2016-06-15

                  jeansy Redforda

                  dżinsy fajne...superszybka wysyłka...
                  nie wyglądam co prawda jak Redford...ale to nie jest wina firmy!!!! POLECAM!!!

                    Oceń 
                    2016-05-31

                    Wrangler carpenter Bojówki

                    Bardzo udany zakup, sprawna obsługa. Polecam.

                      Oceń 
                      2016-05-18

                      dobra opinia

                      w sklepie internetowym laroxy - wszystko jak powinno być!

                        Oceń 
                        2016-05-17

                        jeansy wrangler

                        Przesyłka szybka, starannie zapakowana, cena atrakcyjna, towar zgodny z zamówieniem. Polecam!

                          Oceń 
                          2016-05-17

                          spodnie Wrangler

                          Po raz drugi kupiłem spodnie u Was.
                          I po raz drugi powiem to samo... jestem zadowolony z całości. Polecam serdecznie!

                            Oceń 
                            2016-05-12

                            opinia

                            wszystko ok
                            polecam
                            na pewno cos jaszcze kupie
                            szybka dostawa

                              Oceń 
                              2016-05-11

                              Janusz w.

                              Jestem zadowolony z towaru, sposobu kontaktu, szybkości dostarczenia...spodni. polecam

                                Oceń 
                                2016-05-10

                                jeansy wrangler

                                Rzetelna, bardzo profesjonalna obsługa...szybka dostawa...polecam, ponieważ są dobrzy w tym czym się zajmują...

                                  Oceń 
                                  2016-05-10

                                  Spodnie relaxed

                                  Transakcja przebiegła Ok!
                                  Spodnie Ok
                                  Wszystko
                                  OK

                                    Oceń 
                                    2016-05-10

                                    zakupy

                                    szybka dostawa spodnie zgodne z zamówieniem

                                      Oceń 
                                      2016-05-05

                                      opinia Wrangler jeans

                                      błyskawiczna realizacja .sklep godny polecenia

                                        Oceń 
                                        2016-05-04

                                        Wrangler spodnie Relaxed

                                        Sprawnie i błyskawicznie. Polecam.

                                          Oceń 
                                          2016-04-27

                                          Polecam

                                          Bardzo sprawne zakupy, Polecam !!! (y)

                                            Oceń 
                                            2016-04-27

                                            Zakup spodni Wrangler

                                            100 % satysfakcji z dokonanego zakupu

                                              Oceń 
                                              2016-04-22

                                              jeans

                                              bardzo sprawnie i kontaktowo .

                                                Oceń 
                                                2016-04-22

                                                zakup

                                                Bardzo szybka dostawa - z dnia na dzień. Jeansy Wrangler Arizona zgodne z oczekiwaniem. Polecam jako solidnego dostawcę.

                                                  Oceń 
                                                  2016-04-22

                                                  zakup

                                                  Bardzo szybka dostawa - z dnia na dzień. Jeansy Wrangler Arizona zgodne z oczekiwaniem. Polecam jako solidnego dostawcę.

                                                    Oceń 
                                                    2016-04-21

                                                    OPINIA

                                                    BARDZO DOBRA OBSŁUGA
                                                    WYMIANA BEZ PROBLEMU
                                                    POLECAM

                                                      Oceń 
                                                      2016-04-21

                                                      Paweł

                                                      100 % satysfakcji

                                                        Oceń 
                                                        2016-04-21

                                                        Polecam

                                                        Błyskawiczna przesyłka, super kontakt. Bardzo dobry jakościowo materiał. Spodni można nawet używać zamiast liny do holowania ciężarówki ;-). Polecam i pozdrawiam.

                                                          Oceń 
                                                          2016-04-19

                                                          Wrangler jeans

                                                          towar zgodny z zamówieniem błyskawiczna dostawa, kontak z klientem i rowiazywanie problemów związanych z moim błędnym wyborem rozmiaru oraz zmianą zamówienia bardzo dobry. Czeka teraz na inne kolory bo te co są nie są w moim rozmiarze.

                                                            Oceń 
                                                            2016-04-19

                                                            Wrangler

                                                            Zakupione spodnie zgodne z rozmiarem i oczekiwaniami. Błyskawiczna dostawa. Wszystko OK. Polecam.

                                                              Oceń 
                                                              2016-04-12

                                                              E.

                                                              Spodnie ok.Rozmiary zgodne z opisem ,szybka dostawa ,polecam sklep.

                                                                Oceń 
                                                                2016-03-29

                                                                Pan

                                                                Bardzo sprawna dostawa - z dnia na dzień. Jeansy Wrangler Arizona zgodne z oczekiwaniem. Polecam jako solidnego dostawcę.

                                                                • 1 z 1 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.
                                                                Oceń 
                                                                2016-03-24

                                                                opinia Wrangler jeans

                                                                Prawdę powiedziawszy nie ma się do czego przyczepić, ponieważ oferowane przez Sprzedawcę spodnie męskie Wrangler, Lee oraz Rustler faktycznie pochodzą z prawdziwej Ameryki Północnej... w żadnym razie na szczęście nie są to pospolite podróbki "made in China". Owszem, renomowana amerykańska firma jeansowa VF Jeanswaer Ltd. mieści się w miejscowości Greensboro lecz i tak większość fabryk odzieżowych produkuje pod swoim szyldem w Meksyku itp. Nawiasem mówiąc, już dwa razy dokonałem zakupu amerykańskich dżinsów i nie wydaje mi się bym na tym poprzestał skoro wiem że ów wyrób to na pewno nie "chińszczyzna". Jak najbardziej, polecam tym... wahającym się, i nie tylko.

                                                                  Oceń 
                                                                  2016-03-24

                                                                  Wranglery OK

                                                                  Spodnie OK, rozmiar typowy więc nie było problemu z doborem. Jedynie kurier dał ciała, bo zamiast się skontaktować to zostawił przesyłkę byle gdzie. Dobrze, że sąsiedzi są normalni :)

                                                                    Oceń 
                                                                    2016-03-22

                                                                    Spodnie Wrangler

                                                                    Szybko ,solidnie towar pierwsza klasa Polecam!!!!

                                                                      Oceń 
                                                                      2016-03-18

                                                                      zakupy

                                                                      Sklep warty uwagi jak mówią że są solidni to tak jest na pewno kupię tu nie jedne spodnie pozdrawiam

                                                                        Oceń 
                                                                        2016-03-17

                                                                        spodnie wrangler męskie

                                                                        sklep i produkty godne polecenia, wreszcie troche swobody maja wory ;) w amerykanskim stylu, zawsze Amerykanie sie dziwowali dlaczego Europejczycy chodza w takich obcisłych spodniach, a ja zawsze cierpiałem, ze nie mozna tu kupic wygodnych jeansów... Cezary mądralo, jedz do Stanów i kup sobie te spodnie za 8-10 US, jesli te ceny Ci nie odpowiadaja ;) zal tylko, ze nie mozna ich na zywo przed zakupem obejrzec i przymierzyc na miejscu... spodnie zawsze mozna jeszcze przerobic, ale swetra juz sie nie da... pozdrawiam Zespół Laroxy

                                                                          Oceń 
                                                                          2016-03-17

                                                                          wrangler greensboro

                                                                          Błyskawiczna wysyłka, spodnie bardzo dobrej jakości, polecam wrangler greensboro, bardzo miękki i przyjemny w dotyku jeans

                                                                            Oceń 
                                                                            2016-03-17

                                                                            spodnie wrangler

                                                                            Druga para spodni Wrangler dotarła błyskawicznie 100% satysfakcji pozdrawiam zespół Laroxy. Pewnie tu wrócę:-)

                                                                              Oceń 
                                                                              2016-03-16

                                                                              jeansy Wrangler jak z pewex

                                                                              Pamiętam, że w Baltonie i Pewex jako super orginal prosto import z West (Zachód), a teraz jako inaczej oszukanie wyrobię Wrangler, Lewis, LEE inne inaczej reklama w Polsce to głupoty drogo kosztuje... Teraz ludzie najbrzydszy ubranie jako roboty dresowy na ulicy... to jest biedaków!!!

                                                                                Oceń 
                                                                                2016-03-16

                                                                                spodnie Wrangler - MISTRZOSTWO

                                                                                Jak najbardziej wszystko w porządku-dostawa expresowa,spodnie mistrzostwo....NA PEWNO TUTAJ WRÓCĘ PO SPODNIE.Strona jak najbardziej godna polecenia

                                                                                  Oceń 
                                                                                  2016-03-16

                                                                                  wranglery spodnie

                                                                                  Zakup super według zamówienia spodnie Wrangler męskie . Nie spodziewałem się tak szybkiej wysyłki ( następnego dnia ). Bardzo pomogła mi przy rozmiarze Pani z infolinii. Zakup wg. ceny. Bardzo Polecam

                                                                                    Oceń 
                                                                                    2016-03-16

                                                                                    7 powodów do zadowolenia!

                                                                                    Laroxy to profesjonalista na 100%!
                                                                                    1) Pełna informacja
                                                                                    2) 100% zgodności towaru z opisem
                                                                                    3) Informacja o przesyłce
                                                                                    4) Dobra jakość
                                                                                    5) Szybka dostawa
                                                                                    6) Miła obsługa
                                                                                    7) Dobre ceny

                                                                                      Oceń 
                                                                                      2016-03-16

                                                                                      Wrangler

                                                                                      Bardzo szybka obsługa. Spodnie super. Polecam

                                                                                        Oceń 
                                                                                        2016-03-15

                                                                                        Spodnie

                                                                                        Od wielu lat robię zakupy przez internet i to zarówno od osób fizycznych,sklepów internetowych oraz portali aukcyjnych,ale jeszcze nigdy nie otrzymałem zakupionego towaru przed upływem 24h od zakupu!Towar oczywiście pierwszej jakości i całkowicie zgodny z opisem.Na pewno dokonam następnych zakupów

                                                                                          Oceń 
                                                                                          2016-03-11

                                                                                          wrangler

                                                                                          super wszystko, super gacie

                                                                                            Oceń 
                                                                                            2016-03-11

                                                                                            Solidna Firma.

                                                                                            Kupowałem tu kilka razy. Zadnych zastrzeżeń do niczego. Dostawa i obsługa OK. Polecam Firmę.

                                                                                              Oceń 
                                                                                              2016-03-10

                                                                                              Wrangler

                                                                                              Jestem bardzo zadowolony za kompetentną i szybką wymianę spodni.Panie załatwiły to w fachowy sposób.Polecam ten sklep.

                                                                                                Oceń 
                                                                                                2016-03-10

                                                                                                WRANGLER TEXAS STRETCH

                                                                                                SUPER OBSŁUGA ! ICH DEWIZA - KLIENT NASZ PAN:) MOŻNA DOKŁADNIE DOBRAĆ ROZMIAR I DOSTAJESZ TOWAR ZGODNY Z OPISEM :) STALI KLIENCI OTRZYMUJĄ KUPONY RABATOWE:) PEWNIKIEM JESZCZE TU WRÓCE:)

                                                                                                  Oceń 
                                                                                                  2016-03-10

                                                                                                  Arizona Wrangler

                                                                                                  Kupiłem w Laroxy spodnie Arizona Wrangler Wysyłka mega szybko, poniżej 24 h. Dodatkowo podczas zamówienia zmieniłem zdanie i zmieniłem model spodni. Reakcja Pani natychmiastowa. Kontakt przesyłka i spodnie na najwyższym poziomie . Jestem pewny że jeszcze zrobię w Laroxy zakupy :-)

                                                                                                    Oceń 
                                                                                                    2016-03-10

                                                                                                    Mariusz

                                                                                                    polecam ! wiarygodny sprzedawca

                                                                                                      Oceń 
                                                                                                      2016-03-10

                                                                                                      LAROXY

                                                                                                      fachowa i szybka obsługa , towar rewelacja !!!

                                                                                                        Oceń 
                                                                                                        2016-03-10

                                                                                                        opinia

                                                                                                        Jestem zadowolony z zakupów w Państwa firmie.

                                                                                                          Oceń 
                                                                                                          2016-03-10

                                                                                                          Artur

                                                                                                          Właśnie otrzymałem spodnie Wrangler z modelu J-6, jestem bardzo zadowolony, spodnie jak za dawnych lat w pewex

                                                                                                            Napisz swoją opinię!

                                                                                                            Napisz opinię

                                                                                                            Opinie klientów

                                                                                                            Opinie klientów

                                                                                                            Opinie klientów

                                                                                                            W sklepie laroxy szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.

                                                                                                            Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!

                                                                                                            Path: > Opinie klientów